Over ons

GroeneDakenDenHaag.nl is een platform voor alle bewoners, VVE’s, bedrijven en instellingen (verzorgingstehuizen, scholen etc) die interesse hebben in een groendak, graag van de subsidieregeling gebruik maken en ontzorgd willen worden door een goed advies en een vakkundige realisatie. Of het nu gaat om een uitbouw, een berging of een plat dak van een school of aula, collectief vragen wij voor u de subsisdie aan, dus let op de uiterlijke inschrijfdata in 2019.


Ingrid Vogels zorgt voor het communicatie,  de coördinatie tussen diverse partijen en het opstellen van de  subsidieaanvraag. Dirk Roosendaal van Universal Greenfields BV uit Katwijk is al ruim 15 jaar specialist in groen daken en verzorgt voor u de offerte op maat en de aanleg door zijn vakbekwame dakhoveniers.


Ingrid Vogels

Als klimaatneutrale ondernemer adviseer ik met Green2live vastgoedeigenaren over groene en duurzame oplossingen en CO2 reductie. Daarnaast begeleid ik sportverenigingen om te verduurzamen met een basisconcept en volledige projectbegeleiding.

Green2Live gaat door waar andere adviesbureaus stoppen, om zo ons doel te bereiken ‘Meer groen in de stad te beginnen op het dak! Van inventarisatie, plan van aanpak, subsidie aanvraag tot aan de realisatie van het project wordt u volledig ontzorgd.

Den Haag is de heetste stad van Nederland en daar ga ik met Green2Live verandering in brengen. Met ons nieuwe platform ‘Groenedaken Den Haag’ verlaag ik de drempel voor iedereen om een groen dak te realiseren.

Zo draag ik graag mijn steentje bij om Den Haag versneld een klimaatbestendige stad te maken. Green2live is genomineerd voor MKB Den Haag Dunea Duurzaamheidsprijs 2018.

06 506 443 90

www.green2live.net

Dirk Roosendaal

Al ruim 15 jaar maak ik intensieve daktuinen (binnentuinen, parkeerdekken en Triple B-daktuinen) en extensieve daktuinen, beter bekend als de mossedumdaken of groendaken. Daarnaast ontwerp, adviseer en detaileer ik voor architecten, aannemers, ontwikkelaars, VVE’s en particulieren. Als tuin- en landschapsingenieur was ik dus al vroeg bekend met ‘groene daken’ en wordt het werk al jaren door mijn vakbekwame ‘dakhoveniers’ aangelegd. Vandaar ook dat er 10 jaar garantie wordt gegeven op de daktuinsystemen. Onze daktuincentrum en sedumkwekerij de Mient te Katwijk is onze basis waaruit wij etaleren en verkopen. U bent er van harte welkom!

06 242 727 17

www.universalgreenfields.nl

Bezoekadres:   1e Mientlaan 11   |  2223 LG  Katwijk


IngridVogels

portretDirk